top of page

Az Anigrammáról

Mi is az az Anigramma?
Nem más, mint egy vagány iskola. Egy olyan hely, ahol kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit hozol magaddal az életből, és mit vinnél tovább tőlünk. 

A tapasztalataidat és a nálunk kapott tudást ezernyi módon rakhatod majd össze, így számtalan izgalmasnál izgalmasabb projekt születhet meg.

Már mi is alig győzzük kivárni, hogy együtt alkothassunk! 

Hiszünk benne, hogy mindenki képes az alkotásra. Ha pont annyi segítséget kapsz, mint amire szükséged van, akkor magad is meglepődsz majd rajta, hogy milyen menő az, amit készítettél. 

Tanfolyamaink felépítése biztosítja, hogy lépésről lépésre haladva, minden fontos információhoz hozzájuss. Így a képzés alatt és után is menő, egyedi és látványos munkákat készíthetsz… Elkáprázathatod barátaidat, tanítványaidat, vagy hatékonyan kommunikálhatsz megrendelőiddel. 

Fontosnak tartjuk, hogy a technikai ismeretek mellett – a rövidebb tanfolyamokon is – a rajzos, animációs látásmóddal is megismerkedjünk.

Ezáltal mi magunk is többet fedezhetünk fel a világból, és pontosabban mesélhetjük el a történeteinket.

Célkitűzésünk, hogy tanfolyamaink és a workshopjaink olyan átfogó tudást adjanak, amit a későbbiekben önállóan is hasznosíthatsz. Legyél akár diák, tanár, szülő, vagy éppen a vállalkozását felvirágoztató szaki.

Oktatónk

Fleckenstein Anna
Fleckenstein Anna grafikus és animációkészítő oktatónk

grafikus, animációkészítő,

vizuális és környezetkultúra tanár,

vezető oktató

Huszonöt éve foglalkozom grafikával, kiadványszerkesztéssel, amit 15 éve tanítok is. A grafikai munkáim kapcsán találkoztam az animációval, ami új szerelem lett.

Különösen a stop motion technikák, a papírkivágásos és a bábanimáció áll közel hozzám, így jelenleg ezzel a technikával készítem Attrakció munkacímű rövidfilmemet is. 

Tanárként fontosnak tartom, hogy a tanítványokra odafigyelve, az igényeikhez és a céljaikhoz alkalmazkodva adjak át minden fontos ismeretet. Így lehetővé válik, hogy a későbbiekben önállóan is alkothassatok, vagy beépíthessétek munkátokba a workshopokon, tanfolyamokon tanultakat.

TANULMÁNYAIMBÓL

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem – vizuális és környezetkultúra tanár, vizuális kommunikáció szakirány

Kaposvári Egyetem, Rippl-Rónai Művészeti Kar – elektronikus ábrázolás, képanimátor szakirány

Krea Környezettervező Iskola – tervezőgrafika

bottom of page